Tillit og trygghet – Driv Energi velger lokalt med VAS som samarbeidspartner

VAS og Driv Energi

Driv Energi er en av de nye kundene våre i Drammensområdet. Hokksund-bedriften er i stadig vekst, og med kunder som Forsvaret hadde de nå behov for å se på sikkerheten.

Løsningen ble Vekter og Alarmservice. Det ferske samarbeidet er allerede godt i gang, og Marius fra VAS har fått ansvaret for sikkerheten hos Driv Energi. Her har han og VAS levert ny alarm med adgangskontroll.

Vi er avhengig av en sånn som Marius

Ole Johnny setter pris på at VAS ikke bare er en annen leverandør i lista, de er en samarbeidspartner. Vi er rett og slett avhengig av en sånn som Marius, forteller han. Vi trenger en som bare kommer og ordner opp når vi har behov.

Ole Johnny er IT- og driftsansvarlig hos Driv Energi. Kort fortalt leverer Driv Energi drivstoff, smøremidler, kjemi og biofyringsolje til både privatmarkedet, landbruket, storindustri, samt flere statlige og offentlige kunder som har store krav til sikkerhet, forklarer han. Les mer om Driv Energi her. Ole Johnny understreker at her er det nok å holde fingrene i, så han er takknemlig for at Marius ordner opp uten at han trenger å involvere seg for mye. Med arbeidet som gjøres for statlige og offentlige kunder følger et stort ansvar rundt sikkerheten. Jeg kan ikke skryte nok av Marius og VAS for jobben de gjør for oss, avslutter Ole Johnny.

Vi er rett og slett avhengig av en sånn som Marius, vi trenger en som bare kommer og ordner.

Ole Johnny, IT- og driftsansvarlig, Driv Energi.
VAS Driv Energi

Marius og Ole Johnny er godt fornøyde med det ferske samarbeidet.

Viktig å velge lokalt

For Driv Energi er det viktig å velge lokale leverandører der det er mulig. Vi som mange andre ser verdien i å velge lokalt. Ekstra praktisk er det at VAS kun er en kort telefon unna, og om det skulle være noe er de raskt på plass, forteller Ole Johnny.

I mai åpner VAS opp en egen avdeling i Mjøndalen, og vil dermed bli enda mer lokale for kundene i Drammensområdet.

VAS og Driv Energi

På rundene Marius gjør sjekker han at alt er i orden. Han gjør alt fra å vedlikeholde alarmsystemet, til å skru til et løst dørhåndtak når det trengs.

Ser frem til å fortsette samarbeidet

Når det gjelder å anbefale VAS til andre, er Ole Johnny tydelig: Jeg vil anbefale VAS, og Marius som person. Den lokale tilhørigheten og kvaliteten på tjenestene har gjort VAS til en verdifull partner for oss, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet i tiden som kommer.

Det er ikke rart vi er glad i Marius, ler Ole Johnny, mens han viser frem en stor eske med sjokolade som Marius leverte på et tidligere besøk.

VAS og Driv Energi

Interessert i en av våre tjenester?

Send oss en uforpliktende forespørsel i kontaktskjemaet under.

Kontaktskjema

    at innsendte skjemaopplysningene lagres på vekterogalarmservice.no sin server og Vekter og Alarmservice sine datalagringssystemer, og at jeg til en hver tid kan kontakte Vekter og Alarmservice for å få disse slettet. Les mer om personvern på www.vekterogalarmservice.no/personvern
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.