Våre tjenester

Vaktmestertjenester

Plenklipping, snøbrøyting og strøing, feiing, skifte av lyspærer, sjekk av dørpumper, sikkerhetssjekk. I tillegg kan vi koordinere med rørleggere, tømrere, elektrikere, vask og glassmestere.

Næringsalarm

Våre alarmsystemer er basert på produkter fra markedsledende produsenter og med fokus på løsninger tilpasses hvert anlegg den enkelte kundes spesifikke behov. I tillegg til innbrudd og brann kan systemene også detektere tekniske alarmer slik som temperatur og vann.

Vakthold

Med mobilt vakthold vil våre vektere sørge for å forebygge og trygge bedriften når ingen ansatte er tilstede. Tjenesten kan bestå av utvendig og innvendig kontroll for å hindre uønskede hendelser som hærverk og skade på bygning, innbrudd, brann og vannlekkasjer.

Kurs

Vi er godkjent kursbedrift og holder kurs innen følgende emner; brann, førstehjelp, hjertestarter, rans, svinn og konflikthåndtering.

Boligalarm

En utrykning ved brann er like viktig som beskyttelse mot innbrudd. Det er derfor vi har valgt å jobbe med markedets mest komplette alarmtjeneste fra Sector Alarm.

Sikkerhetsprodukter

Vi leverer det meste av sikkerhetsprodukter til privat og næring. Nyest er SelectaDNA som sikrer alle eiendelene dine.