Brannvern

Vekter og Alarmservice er godkjent bedrift for service og kontroll av håndholdt slukkeutstyr og sørger for sikkerhet i store og små næringsbygg, samt privatboliger. Vi kontrollerer og vedlikeholder alle punkter knyttet til brannsikkerhet i bygningsmassen samt bistår bedriftene med rådgivning for å gjøre hverdagen tryggest mulig. Vi har eget serviceverksted med drop in for kontroll eller service av brannslukkere.

Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan hjelpe til med å øke sikkerheten hos deg. Kom innom oss, ta kontakt på telefon eller send oss en beskjed i skjema under.

EN kontaktperson og. ETT telefonnummer!

RING 40 00 69 64

Vi har fokus på brannsikkerhet og har derfor flere medarbeidere med godkjente kurs innen service av slokkerutstyr.

Tjenester

  • Kontroll av slukkere
  • Kontroll av alarmsystem
  • Kontroll av nødutganger

Hva sier våre kunder?

Kongsberg Boligbyggelag

Vi i Kongsberg Boligbyggelag ser det som svært viktig og nødvendig å ha et tett og godt samarbeid med Vekter og Alarmservice. Med VAS sin kompetanse vil og skal vi gjøre det trygt å bo i alle boligselskaper som vi i KBBL forvalter. Samarbeidet mellom VAS og KBBL har eksistert i flere år og vi utvikler dette stadig med nye tjenester.

VAS gjør det lettere for boligselskapene å opprettholde sikkerheten.

Nytt er det at vi sammen også tilbyr vaktmestertjenester, dette være rørlegger, elektriker, murer, tømrer, brøyting, feiing, strøing, gressklipping eller lignende. Dette samsvarer også godt med KBBL sin visjon:

– Bo godt i Kongsberg og omegn-

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tjenester? Send oss en beskjed så tar vi kontakt snarlig.

Kontaktskjema

    at innsendte skjemaopplysningene lagres på vekterogalarmservice.no sin server og Vekter og Alarmservice sine datalagringssystemer, og at jeg til en hver tid kan kontakte Vekter og Alarmservice for å få disse slettet. Les mer om personvern på www.vekterogalarmservice.no/personvern
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.