VAS gir Loe Betongelementer trygghet hele året

VAS gir Loe Betongelementer trygghet hele året

Loe Betongelementer har over 180 ansatte, produserer 250 kubikk betong om dagen og omsetter for 650 mill i året. VAS har blitt en viktig partner for å sørge for at den store bedriften har den sikkerheten de trenger.

Sikkerhet – året rundt

Øystein er fabrikksjef på Loe Betongelementer. Vi produserer betongelementer, og man kan egentlig si at vi lager store bygg i lego, forteller Øystein. Fabrikken på Steinberg utenfor Mjøndalen har et stort område, som krever god logistikk og dialog for å holde sikkerheten oppe til alle døgnets tider. Dette har Ronny, vekter i VAS, hovedansvaret for.

Les mer om Loe Betongelementer her.

VAS leverer flere sikkerhetstjenester til Loe Betongelementer. De inkluderer alt fra systematisk låsing av dører, regelmessige inspeksjonsrunder, til overvåking og sjekk av blant annet røykutvikling og andre sikkerhetsrisikoer. VAS utfører en sikkerhetsrunde hver kveld, og tjenestene er i drift hver dag, året rundt.

Ronny og de andre vekterne i VAS er på daglige runder på området til Loe Betongelementer for å sørge for trygghet til alle døgnets tider.

Lokal kunnskap gir trygghet

Vi har et stort område, og det gir oss en trygghet å vite at VAS har lokalkunnskapen som trengs, i tillegg til at den fysiske avstanden er kort.  Det er viktig å ha noen enkelt tilgjengelig, slik at vi raskt får bistand om det skulle være noe, understreker Øystein.

Vi i VAS er opptatt av å forstå, og kunne tilpasse oss de lokale forholdene og behovene til våre kunder, legger Ronny til.

Daglige rapporter

Øystein trekker frem verdien av det digitale rapporteringssystemet som VAS har innført. Det digitale systemet har gitt oss en helt ny grad av oversikt og respons. Vi får daglige rapporter med bilder og beskrivelser av hva som har skjedd eller blitt gjort. Dette er en stor forbedring fra den tidligere metoden med en fysisk loggbok, og det gir oss den dokumentasjonen vi trenger for å kunne håndtere eventuelle hendelser på en effektiv måte, forteller han. I tillegg er det nå enkelt å kunne hente ut dokumentasjon dersom vi skulle trenge dette, avslutter Øystein.

Vi har et stort område, og det gir oss en trygghet å vite at VAS har lokalkunnskapen som trengs, i tillegg til at den fysiske avstanden er kort.

Øystein, Fabrikkansvarlig hos Loe Betongelementer

Interessert i en av våre tjenester?

Send oss en uforpliktende forespørsel i kontaktskjemaet under.

Kontaktskjema

    at innsendte skjemaopplysningene lagres på vekterogalarmservice.no sin server og Vekter og Alarmservice sine datalagringssystemer, og at jeg til en hver tid kan kontakte Vekter og Alarmservice for å få disse slettet. Les mer om personvern på www.vekterogalarmservice.no/personvern
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.